VILKA ÄR VI?

Karag producerar & kommersialisera ett stort utbud av sanitetsporslin och badrums produkter. Vi utforskar den internationella marknaden för att kunna erbjuda våra kunder produkter som kombinerar design, kvalite och innovation.

Vi levererar till våra kunder bra kvalitet till rimliga priser.

HomeTab01_03Karag startade för 17 år sen för att ha som mål att hitta dom bästa leverantörerna av badrums produkter men också dom bästa duschlösningarna för hela Europa.

Vi har under denna tiden utvecklat 7000 kvm2 av utställningar och ytterligare 13000 kvm2 lager och logistik, totalt förfogar vi över 20000 kvm2 . Vi har utvidgat inte bara i Europa men i hela världens marknad med en ny anläggning i Fiorano Italien för att bättre serva våra kunder med bättre och snabbare leveranser.

 Vi har sen 1 år tillbaka startat Karag Scandinavia AB med utställning i  Malmö och lager och logistik i Staffanstorp, detta är ännu en satsning i form av en svensk katalog med svenskanpassade produkter. För att komma närmare våra kunder har vi samtliga produkter som du kommer att se i vår katalog på lager i Staffanstorp för smidiga och snabba leveranser.

Med hänsyn till Karags filosofi har fokus framför allt varit i skapandet av utrymmet där tillfredsställelse och funktionalism är identifierat med perfektionism .

Vår första prioritet i företaget är servicen till våra kunder i form av vår stora tillgång till nyckelfärdiga produkter till hela badrummet dessutom strävar vi alltid efter konkurranskraftiga priser och med direkta och snabba transporter inom hela Europa .

Vårt ständigt strävande mellan pris, kvalite och tillförlitlighet  men också mål av tillfredsställelse för särskilda behov av färdigdimensionerade duschar med vissa krav, detta i sig gör att Karag kan vara med och erbjuda lösningar till större projekt som hotel, sjukhus och flerbostadsbyggande.

Våra erfarna säljare drar stora fördelar i att kunna erbjuda ett stort sortiment av badrums produkter och olika lösningar direkt till slutkund.