Badrummet är hemmets mest påfrestande miljö, åtminstone för inredningen.

Därför behöver badrumsmöbler lite extra vård och omtanke för att kunna vara till glädje och nytta i decennier.

PORSLIN OCH TRÄ

Badrumsmöbler från Karag består i huvudsak av två material: porslin och trä. Porslinär ett naturmaterial av lera, fältspat och kvarts som har blandats och gjutits i formar. De slutliga konturerna sätts alltid för hand. Därför blir ytan inte helt slät och kanterna inte spikraka. Det ger tvättstället en känsla av levande hantverk. Våra trämöbler är klarlackade för att träets naturliga färg ska framträda. Trä mognar efter hand och får sin slutliga färg efter ungefär ett år. Naturliga färgskiftningar förekommer alltid. Det är det som ger möbeln dess karaktär.

HUR DU SKÖTER PORSLINS- OCH TRÄYTOR

Porslinstvättställ rengör du med en lätt fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel. Svarta streck kan uppstå när porslinet kommer i kontakt med metallföremål. Du kan ta bort strecken med ett keramiskt suddgummi. Luckor och stommar rengör du, precis som porslinet, med en lätt fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel. Vatten och stänk bör omedelbart torkas bort med en torr trasa.

HUR DU SKÖTER GLAS- OCH METALLYTOR

Till speglar och glasytor använder du glasputsmedel och trasa. Till aluminiumytor använder du en lätt fuktad trasa och en mild diskmedelsblandning (1/8). Kromade ytor rengör du med en lätt fuktad trasa.

FEM ÅRS GARANTI

Omkring 90 % av vår produktion sker i Europa. Det säkerställer att vi kan leva upp till våra högt ställda miljö- och kvalitetskrav. Dessutom monteras och packas alla möbler i vår fabrik i centraleuropa och då gör vi alltid en noggrann kvalitetskontroll. Delar av vårt sortiment är Svanenmärkt och vi arbetar hela tiden för att förbättra miljön både i och utanför badrummet. För alla våra möbler lämnar vi fem års garanti mot tillverkningsfel.

PORSLINSTVÄTTSTÄLL

Alla våra tvättställ är designade för att passa just våra möbler, våra idéer och våra höga krav på kvalitet. Vi använder noga utvalda material. Läs mer om våra porslinstvättställ och om några andra saker som vi är särskilt stolta över, och som gör Karag till vad det är.